I’M GOOD AND HAPPY WITH MY SCHOOL eTWİNNİNG PROESİ

Kuruculuğunu Fahrettinpaşa İlkokulu öğretmeni Sündüz Çakmak ve Adriana  Turic Erceg’in  yaptığı eTwinning projesine okulumuzdan 3-A sınıf öğretmeni Sakine Erdoğan,3-G sınıf öğretmeni Zeynep Şimşek ve3-H sınıf öğretmeni Fatma Kayabaşı  katılmıştır.

I’m Good And Happy With My School eTwinning projesinde iyi oluş teması  üzerinde durulmuştur.İyi oluş, bireyin yaşamdaki hedeflerinin farkında olup olmadığını, potansiyelinin farkında olup olmadığını ve diğer bireylerle ilişkisinin kalitesini ifade etmektedir. Öğrenci refahı, öğrencilerin mutlu ve tatmin edici bir yaşam sürmek için ihtiyaç duyduğu psikolojik, bilişsel, sosyal ve fiziksel işlevsellik ve becerilerdir. Projemizle öğrencilerimizin fiziksel, duygusal, sosyal ve bilişsel ihtiyaçlarını desteklemek, gelişimlerine olumlu katkılar sağlamak, Maslow'un İhtiyaçlar Hiyerarşisini esas alarak kendilerini gerçekleştirebilen mutlu bireyler yetişmesine katkıda bulunmak istiyoruz.

Yayın: 26.02.2024 - Güncelleme: 26.02.2024 07:50 - Görüntülenme: 25