Bilge Kunduz Uluslararası Enformatik ve Bilgi İşlemsel Düşünme Etkinliği

Bakanlığımız Ortaöğretim Genel Müdürlüğünün ilgi (b) yazıları ile, Ankara Üniversitesi Rektörlüğüne bağlı "Eğitim Bilimleri Fakültesi Bilgisayar ve Öğretim Teknolojileri Eğitimi Bölümü Başkanlığı" tarafından 08-12 Kasım 2021  tarihleri arasında resmî/özel ilköğretim 3. ve 8. sınıf arası öğrencileri ile lise ve dengi okullardaki 9 ve 10 sınıf öğrencilerine yönelik "Bilge Kunduz Uluslararası Enformatik ve Bilgi İşlemsel Düşünme Etkinliği" düzenleneceği  belirtilmektedir.

Söz konusu etkinliğin; Türkiye Cumhuriyeti Anayasası, Millî Eğitim Temel Kanunu ile Türk Millî Eğitiminin genel amaçlarına uygun olarak 6698 sayılı Kişisel Verilerin Korunması Kanununa,ilgi (a) Yönerge'nin 5 inci maddesinin on birinci fıkrası hükümlerine ve yürürlükteki diğer tüm düzenlemelerde belirtilen hüküm, esas ve amaçlara aykırılık teşkil etmeyecek şekilde, denetimlerinin ilgili okul müdürlükleri tarafından gerçekleştirilerek derslerin aksatılmaması kaydıyla ve gönüllülük esasına göre, ücretsiz olarak yapılması kaydıyla "Bilge Kunduz Uluslararası Enformatik ve Bilgi İşlemsel Düşünme Etkinliği" konulu yarışma ile ilgili bilgi ve belgeler ekte gönderilmiş olup, okulunuz öğrencilerine   duyurulmasını rica ederim.

Yayın: 14.07.2021 - Güncelleme: 14.07.2021 12:16 - Görüntülenme: 134