2022-2023 Eğitim Öğretim Yılında Okulumuzda Gerçekleşen e-Güvenlik Çalışmalarımız

Çocuklarda bilinçli ve güvenli internet kullanımına dair bilgi, beceri ve tutumların geliştirilmesi  için seminerler düzenlenmesi ve aileye yönelik çocuk ve ergenlere denetimli, sınırlı ve amaçlı kullanım sağlayabilmeleri ile ilgili bilinçlendirme çalışmaları yapmaktayız.

Kullanım farkındalığına yönelik uygulamalar geliştirmek için Hayat Bilgisi ve Sosyal Bilgiler dersleri ile rehberlik derslerinde  bu konuya öncelik verilmektedir.

Ebeveynleri denetim yolları ve teknolojik imkânları ile ilgili bilinçlendirmek ve gerekli uygulamaları geliştirmek ve yaygınlaştırmak. için Psikolojik Danışmanlarımızdan yardım almaktayız..Okulumuzda 2021-2022 eğitim öğretim  yılında etkin ve kapsamlı veli desteği ile güvenli internet günü kutlanmıştır.  Hafta boyunca seminerler, tanıtıcı afişler ve webinarlara etkin katılım sağlanmıştır.

Yine eTwinning mesleki gelişim portalından çevrimiçi ve online mesleki gelişim etkinliklerine katılan öğretmenlerimiz bulunmaktadır. Çevrimiçi güvenlik (e-Güvenlik) politikası, tüm çalışanların katılımı için resmi olarak sağlanacak ve tartışılacak ve korunma sorumluluğumuzun bir parçası olarak  vurgulanmıştır.

04-12-202004-12-202002-12-2020

Yayın: 04.12.2020 - Güncelleme: 05.01.2023 09:19 - Görüntülenme: 273